M00D Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 200 Yer TEİ TESİSLERİ 9 Aralık 2020 #1 Adobe Creative Cloud deneme sürümü başlatmak istiyorum. 7 gün sonra Ininal kart kullansam para çeker mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Adobe Creative Cloud deneme sürümü başlatmak istiyorum. 7 gün sonra Ininal kart kullansam para çeker mi?
800k ZED Kilopat Katılım 3 Nisan 2018 Mesajlar 442 Çözümler 2 9 Aralık 2020 #2 Deneme sürümü bitince parayı çekecektir. Artı 0 Eksi
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #3 Çekiyor office aile sürümü almıştım iptal etmeyi unutmuşum 640₺ civarı para çekti. Artı 0 Eksi
KS KS M00D Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 200 Yer TEİ TESİSLERİ 9 Aralık 2020 #4 800k ZED dedi: Deneme sürümü bitince parayı çekecektir. Genişletmek için tıkla... Kartta para yok ön ödemeli kart telefon numarama bağlı hattan çekermi eğer çekecekse gidip yeni kart alsam kayıt etmesem yine - şekile girermi. Artı 0 Eksi
800k ZED dedi: Deneme sürümü bitince parayı çekecektir. Genişletmek için tıkla... Kartta para yok ön ödemeli kart telefon numarama bağlı hattan çekermi eğer çekecekse gidip yeni kart alsam kayıt etmesem yine - şekile girermi.
Umut ALTINOK Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 55 Çözümler 1 Yer Istanbul - Los Angeles Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #5 Ön ödemeli kartta para yoksa nasıl çeksin hocam ödeme başarısız oldu der iptal olur abonelik. Artı 0 Eksi
800k ZED Kilopat Katılım 3 Nisan 2018 Mesajlar 442 Çözümler 2 9 Aralık 2020 #6 M00D dedi: Kartta para yok ön ödemeli kart telefon numarama bağlı hattan çekermi eğer çekecekse gidip yeni kart alsam kayıt etmesem yine - şekile girermi. Genişletmek için tıkla... Çekeceğini sanmıyorum. Kartta para yoksa deneme sürümü bitince parayı alamadığından daha kullanamazsın. Artı 0 Eksi
M00D dedi: Kartta para yok ön ödemeli kart telefon numarama bağlı hattan çekermi eğer çekecekse gidip yeni kart alsam kayıt etmesem yine - şekile girermi. Genişletmek için tıkla... Çekeceğini sanmıyorum. Kartta para yoksa deneme sürümü bitince parayı alamadığından daha kullanamazsın.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #7 Ön ödemeli karttan çekemez aboneliği iptal etmeden çekeceği kadar para yüklerseniz balon olur uçar paranız. Artı 0 Eksi
Ön ödemeli karttan çekemez aboneliği iptal etmeden çekeceği kadar para yüklerseniz balon olur uçar paranız.
KS KS M00D Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 200 Yer TEİ TESİSLERİ 9 Aralık 2020 #8 Umut ALTINOK dedi: Ön ödemeli kartta para yoksa nasıl çeksin hocam ödeme başarısız oldu der iptal olur abonelik. Genişletmek için tıkla... Aboneliği başlattım az önce öyle demedi para kuruş olarak vardır belki. Artı 0 Eksi
Umut ALTINOK dedi: Ön ödemeli kartta para yoksa nasıl çeksin hocam ödeme başarısız oldu der iptal olur abonelik. Genişletmek için tıkla... Aboneliği başlattım az önce öyle demedi para kuruş olarak vardır belki.
Umut ALTINOK Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 55 Çözümler 1 Yer Istanbul - Los Angeles Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #9 M00D dedi: Aboneliği başlattım az önce öyle demedi para kuruş olarak vardır belki. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz deneme sonunda çekmeye çalışır parayı hesabında para yoksada iptal eder. Artı 0 Eksi
M00D dedi: Aboneliği başlattım az önce öyle demedi para kuruş olarak vardır belki. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz deneme sonunda çekmeye çalışır parayı hesabında para yoksada iptal eder.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #10 M00D dedi: Aboneliği başlattım az önce öyle demedi para kuruş olarak vardır belki. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın kastettiği abonelik yenilenirken para olmaz ise olacak şey. Artı 0 Eksi
M00D dedi: Aboneliği başlattım az önce öyle demedi para kuruş olarak vardır belki. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın kastettiği abonelik yenilenirken para olmaz ise olacak şey.