denizcilike5 Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #1 Ortada bir şey yoktu ve Adobe flash programını kullanıyordum, bir süre sonra yıllar geçti 0xc000007b hatasını almaya başladım. Sebebini bir türlü anlayamadım ve sorunumu çözüme kavuşturamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Ortada bir şey yoktu ve Adobe flash programını kullanıyordum, bir süre sonra yıllar geçti 0xc000007b hatasını almaya başladım. Sebebini bir türlü anlayamadım ve sorunumu çözüme kavuşturamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.481 Çözümler 775 24 Mart 2025 #2 Hata veren uygulama için rapor oluşturup paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Hata veren uygulama için rapor oluşturup paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et