a7qq Hectopat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2017 #1 Flash Player'ın gerekli olduğu her programdan önce bu ekran çıkıyor. Eskiden olmuyordu. Formattan sonra böyle oldu. Nasıl bu onayı almadan devam etmesini sağlarım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2017
Flash Player'ın gerekli olduğu her programdan önce bu ekran çıkıyor. Eskiden olmuyordu. Formattan sonra böyle oldu. Nasıl bu onayı almadan devam etmesini sağlarım?
Nomasko Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2017 #2 Hangi tarayıcı kullanıyorsun. Benim bildiğim Google Chorme kaldırdı. Flash Playeri bir daha kurmayı deneyin derim.
Hangi tarayıcı kullanıyorsun. Benim bildiğim Google Chorme kaldırdı. Flash Playeri bir daha kurmayı deneyin derim.
a7qq Hectopat Katılım 1 Temmuz 2015 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2017 #3 Silinen üye dedi: Hangi tarayıcı kullanıyorsun. Benim bildiğim Google Chorme kaldırdı. Flash Playeri bir daha kurmayı deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Genelde opera kullanıyorum ama diğer tarayıcılarımda aynı sorundan muzdarip.Denemiştim tekrar yüklemeyi ama olmadı.
Silinen üye dedi: Hangi tarayıcı kullanıyorsun. Benim bildiğim Google Chorme kaldırdı. Flash Playeri bir daha kurmayı deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Genelde opera kullanıyorum ama diğer tarayıcılarımda aynı sorundan muzdarip.Denemiştim tekrar yüklemeyi ama olmadı.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 8 Mart 2017 #4 Sosyalde verdiğim linklerden güncelleyin. Tarayıcı ayarlarından Flash player ayarını otomatik seç.