R Rickben Centipat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 62 31 Temmuz 2019 #1 Kullandığım PC'de Chrome ve Adobe Flash Player güncel olmasına rağmen girdiğim sitelerde Adobe Flash Player engellendi diyor. Ayarlardan "Önce Sor'u" işaretledim düzeldi ama Chrome'dan çıkınca tekrar aynı hatayla karşılaşıyorum. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2019
Kullandığım PC'de Chrome ve Adobe Flash Player güncel olmasına rağmen girdiğim sitelerde Adobe Flash Player engellendi diyor. Ayarlardan "Önce Sor'u" işaretledim düzeldi ama Chrome'dan çıkınca tekrar aynı hatayla karşılaşıyorum. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 1 Ağustos 2019 #2 Chrome 76 sürümünden itibaren artık Adobe flash player engelli olarak sunuyor. Chrome 76, Flash'ı Varsayılan Olarak Kapattı Chrome'un yeni sürümü, Flash'ı sonunda varsayılan olarak kapatıyor ve bir önemli değişiklik daha sunuyor... www.chip.com.tr Detaylı bilgi için bağlantıya göz atabilirsin.
Chrome 76 sürümünden itibaren artık Adobe flash player engelli olarak sunuyor. Chrome 76, Flash'ı Varsayılan Olarak Kapattı Chrome'un yeni sürümü, Flash'ı sonunda varsayılan olarak kapatıyor ve bir önemli değişiklik daha sunuyor... www.chip.com.tr Detaylı bilgi için bağlantıya göz atabilirsin.