M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 28 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar Adobe Flash Player bilgisayarımda kurulu. Nereye kurulu olduğunu merak ediyorum.
Eld Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2020 #2 C:\Users\Furkan\AppData\Roaming\Adobe benim kullanıcı adım furkan olduğu için furkan yazıyor pcye girdiğin kullanıcı adını yazarak bulabilirsin.
C:\Users\Furkan\AppData\Roaming\Adobe benim kullanıcı adım furkan olduğu için furkan yazıyor pcye girdiğin kullanıcı adını yazarak bulabilirsin.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 29 Aralık 2020 #3 Eld dedi: C:\Users\Furkan\AppData\Roaming\Adobe benim kullanıcı adım furkan olduğu için furkan yazıyor pcye girdiğin kullanıcı adını yazarak bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım ama .exe si karşıma çıkmadı
Eld dedi: C:\Users\Furkan\AppData\Roaming\Adobe benim kullanıcı adım furkan olduğu için furkan yazıyor pcye girdiğin kullanıcı adını yazarak bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğini yaptım ama .exe si karşıma çıkmadı
Eld Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2020 #4 C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash aradığın yer burası olmalı.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 30 Aralık 2020 #5 Eld dedi: C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash aradığın yer burası olmalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Eld dedi: C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash aradığın yer burası olmalı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler