Barış Dinç Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.174 Çözümler 2 Yer BAYRAKLI Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #31 222744 dedi: Eski oynadığım oyunu oynadığım oyunu oynarken içimce bir burukluk oldu şimdi. Gülmek istiyorum ama gülemiyorum Windows 31 Aralıkta yüklenmesini engelleyecek. Genişletmek için tıkla... Benimde fakat destek kesilse bile hala oynanacağını düşünüyorum ben içimde bir umut var.
222744 dedi: Eski oynadığım oyunu oynadığım oyunu oynarken içimce bir burukluk oldu şimdi. Gülmek istiyorum ama gülemiyorum Windows 31 Aralıkta yüklenmesini engelleyecek. Genişletmek için tıkla... Benimde fakat destek kesilse bile hala oynanacağını düşünüyorum ben içimde bir umut var.
300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 30 Aralık 2020 #32 Hayır olamaz!Görüşürüz HazineAvcısı,OtobüsParkEtme3D,AteşveSu.
1 112819 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 1.725 Çözümler 4 30 Aralık 2020 #33 Oyunları sonradan indirebiliyoruz diye biliyorum bazı programlar ile. Siteler kapanmazsa oyunların SWF dosyasını indirip SWF Opener programı ile oynayabileceğiz. Şu videoyu bırakayım belki yardımcı olur bugün arşivinizi yapıp yedekleyin : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Oyunları sonradan indirebiliyoruz diye biliyorum bazı programlar ile. Siteler kapanmazsa oyunların SWF dosyasını indirip SWF Opener programı ile oynayabileceğiz. Şu videoyu bırakayım belki yardımcı olur bugün arşivinizi yapıp yedekleyin : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #34 222744 dedi: Eski oynadığım oyunu oynadığım oyunu oynarken içimce bir burukluk oldu şimdi. Gülmek istiyorum ama gülemiyorum Windows 31 Aralıkta yüklenmesini engelleyecek. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi tam emin olmamakla birlikte öyle birşey okumuştum. Şu Kral Oyun Kapanmıyor! Hiçbir Oyun Sitesi Ölmedi! - Geyikmi - Sosyal İçerik Platformu sitede böyle bir açıklama yapmış.
222744 dedi: Eski oynadığım oyunu oynadığım oyunu oynarken içimce bir burukluk oldu şimdi. Gülmek istiyorum ama gülemiyorum Windows 31 Aralıkta yüklenmesini engelleyecek. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi tam emin olmamakla birlikte öyle birşey okumuştum. Şu Kral Oyun Kapanmıyor! Hiçbir Oyun Sitesi Ölmedi! - Geyikmi - Sosyal İçerik Platformu sitede böyle bir açıklama yapmış.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 30 Aralık 2020 #35 Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Hocam dediğim gibi tam emin olmamakla birlikte öyle birşey okumuştum. Şu Kral Oyun Kapanmıyor! Hiçbir Oyun Sitesi Ölmedi! - Geyikmi - Sosyal İçerik Platformu sitede böyle bir açıklama yapmış. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı şurda Windows sistemlerden kaldıracak. Tek çare SWF player. Oyunu oynamak isteyen arkadaşlar şuna baksın. http://cdn.spielaffe.de/attachments/game/0/485/sonicabenteuer.swf Son düzenleme: 30 Aralık 2020
Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Hocam dediğim gibi tam emin olmamakla birlikte öyle birşey okumuştum. Şu Kral Oyun Kapanmıyor! Hiçbir Oyun Sitesi Ölmedi! - Geyikmi - Sosyal İçerik Platformu sitede böyle bir açıklama yapmış. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı şurda Windows sistemlerden kaldıracak. Tek çare SWF player. Oyunu oynamak isteyen arkadaşlar şuna baksın. http://cdn.spielaffe.de/attachments/game/0/485/sonicabenteuer.swf
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.479 Makaleler 9 Çözümler 68 Yer İstanbul, Türkiye 16 Temmuz 2022 #36 Leuwenhook dedi: Play Stick War Game on Stickpage.com 5 yaşından beri bitirip bitirip tekrar oynadım son kez tekrar oynayacağım... Genişletmek için tıkla... Hocam Arçelik 2015 model TV'de YouTube var ama Flash Player desteğini kestiği için artık izlenmiyor. Üzüldüm
Leuwenhook dedi: Play Stick War Game on Stickpage.com 5 yaşından beri bitirip bitirip tekrar oynadım son kez tekrar oynayacağım... Genişletmek için tıkla... Hocam Arçelik 2015 model TV'de YouTube var ama Flash Player desteğini kestiği için artık izlenmiyor. Üzüldüm