Adobe Flash Player Yüksek CPU Kullanımı

brkbz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Fotoğrafta da görüldüğü üzere Chrome açıldığı anda bu Flash Player uçuşa geçiyor, bilgisayar fanları kafayı yiyor. Pluginlerden Flash Player'ı kapatınca düzeliyor ama bu sefer de hiçbir videoyu izleyemiyorum. Bu sorunu gidermek için ne yapabilirim? Teşekkür ederim şimdiden.
Screenshot_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Chrome Beta kurmanızı öneririm. Sistem özellikleriniz nedir?
i7 4720HQ 2.60GHZ CPU, GTX860M GPU, 16 GB Ram var. Windows 10 Kullanıyorum. SSD takııldıktan sonra windowsu tekrar kurdum, yoksa daha önce böyle bir problem yoktu. Bir de bahsettiğiniz Chrome Beta'yı deneyeceğim, teşekkür ederim öneriniz için.
Durum normal gibi gözüküyor. Opera tarayıcısını indirip denemenizi tavsiye ederim. Operada Flash ayrı olarak gösterilmiyor. Kendi işlemi Cpu kullanıyor olarak gösteriliyor.
Bu değerler %25-30'u görebiliyor bazen. Ve bu değerleri herhangi bir video açık değilken göstermesi ekstrem bir durum bence. Chrome Beta'yı denedikten sonra Opera'ya da bakacağım. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı