Adobe Fuse CC Beta çalışmıyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Lisesi
Arkadaşlar benim Fuse'a ihtiyacım var çünkü ben Unreal Engine 4.18.2 sürümünde oyun yapıyorum ve kendime özgün karakter tasarlamam lazım. Nasıl yapabilirim? Bir türlü açamadım. Ve evet orjinal Adobe Creative Cloud'dan denemek için aldım. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim ama olmadı. Uyumluluktan da değil onu da denedim olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar benim Fuse'a ihtiyacım var çünkü ben Unreal Engine 4.18.2 sürümünde oyun yapıyorum ve kendime özgün karakter tasarlamam lazım. Nasıl yapabilirim? Bir türlü açamadım. Ve evet orjinal Adobe Creative Cloud'dan denemek için aldım. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim ama olmadı. Uyumluluktan da değil onu da denedim olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
Ve aynı zamanda CryEngine için gerekli.

Nasıl açamadığınızı anlatmamışsınız.

Ayrıca konuyu onaylayan arkadaş, konu dışı kategorisinde grafik programı sorunu ne alaka onu anlamadım.

Benim sorunum tıklayınca program tepki vermiyor. Görev Yöneticisinde de gözükmüyor her türlü, her ayarda çalıştırmayı denedim ama olmadı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı