Adobe Genuine Software Integrity Service nasıl kaldırılır?

kaslihk

Picopat
Daha fazla  
Adobe Genuine Software Integrity Service nasıl kaldırabilirim? Yardımcı olabilir misiniz lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adobe Genuine Software Integrity Service uygulamasını kaldırmak / durdurmak için şunları yapabilirsin:

Windows arama bölümüne Hizmetler yaz ve Hizmetler(services) uygulamasını çalıştır. Daha sonra hizmetlerde şu iki hizmeti bul:

Adobe Genuine Monitor Service ("C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\AdobeGCClient\AGMService.exe")
Adobe Genuine Software Integrity Service (C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\AdobeGCClient\AGSService.exe")
Bu iki hizmeti çift tıkla ve başlangıç durumunu devre dışı seç. Sonra da durdur.

Daha sonra Program Files klasörüne git. C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe klasöründe AdobeGCClient klasörünü bul ve sil.

Bu işlemden sonra Adobe Genuine Software Integrity Service kaldırılmış olacaktır.

İşe yaradı çok teşekkür ederim.

Bende de işe yarıyor sonra Photoshop'u açınca tekrar veriyor. Bu hata neden kaynaklı? Diğer PC de yok aynı yerden indirdim yanlış bir şey mi indirdim ya da sildim?

İşe yaradı çok teşekkür ederim.

Hocam bende bu sorunun çözülmesi için bunu uyguladım fakat o gün içerisinde kulaklıktan yüksek ses olduğu zaman falan cızırtı gelmeye başladı bu siz de de oldu mu yoksa tesadüf mü olmuştur?

Arkadaşlar ben bu dosyayı sildim ama o gün kulaklığım çıt çıt sesi çıkarmaya başladı ben bu dosyayı geri yükleyip ondan mı kaynaklandığını test etmek istiyorum nasıl geri yüklerim?

Son düzenleme:

Hocam mükemmel işime yaradı kafayı yememe ramak kalmıştı çok sağolasın.

Bende de işe yarıyor sonra Photoshop'u açınca tekrar veriyor. Bu hata neden kaynaklı? Diğer PC de yok aynı yerden indirdim yanlış bir şey mi indirdim ya da sildim?

Hortlatıyorum ama şöyle yapıyorsun Görev Yöneticisi'nden dosya konumunu aç sonra sonra görevi durdur hata ekranının uygulamasının kendisini sil ismi şey olacak sanırım
"AdobeGCClient" Uygulama yolu da "C:\Program Files (X86)\Common Files\Adobe\AdobeGCClient"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…