Yusuf Akın Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 Adobe gibi bilgisayar ve telefon için iyi ve kaliteli Photoshop programı var mıdır? Son düzenleme: 4 Eylül 2023
6 682221 Picopat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 402 Çözümler 2 4 Eylül 2023 #2 Photopea'nın sitesi vardı. Photoshop'a fazla benzettim fakat ne kadar güvenilir bilemem. Ayrıca GIMP ve Photoshop CS2 de kullanılabilir.
Photopea'nın sitesi vardı. Photoshop'a fazla benzettim fakat ne kadar güvenilir bilemem. Ayrıca GIMP ve Photoshop CS2 de kullanılabilir.
egrietlp Femtopat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 ben gimp kullanıyordum gayet güzel youtube dan eğitim videolarına bakabilirsin
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.700 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #4 Ücretsiz muadili yok diyebilirim.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 4 Eylül 2023 #5 Yusuf Akın dedi: Adobe gibi bilgisayar ve telefon için iyi ve kaliteli Photoshop programı var mıdır? Genişletmek için tıkla... PC'de GIMP var ama Photoshop'un yerini tutmaz. Eğer eğitim ve sık kullanım için değil de arada basit kesme kırpma işlemleri içinse mobilde şunu kullanabilirsin. Fotoğraf Düzenleme Aracı : Pixlr.com - Çevrimiçi ücretsiz resim düzenleme Tarayıcısında ileri düzey fotoğraf düzenleme özellikleri arayanlar için Pixlr X, yeni nesil fotoğraf düzenleyicisidir! Kurulum ve kayıt gerekmez. Masaüstü, tablet & telefonlarda ücretsiz kullanın. pixlr.com
Yusuf Akın dedi: Adobe gibi bilgisayar ve telefon için iyi ve kaliteli Photoshop programı var mıdır? Genişletmek için tıkla... PC'de GIMP var ama Photoshop'un yerini tutmaz. Eğer eğitim ve sık kullanım için değil de arada basit kesme kırpma işlemleri içinse mobilde şunu kullanabilirsin. Fotoğraf Düzenleme Aracı : Pixlr.com - Çevrimiçi ücretsiz resim düzenleme Tarayıcısında ileri düzey fotoğraf düzenleme özellikleri arayanlar için Pixlr X, yeni nesil fotoğraf düzenleyicisidir! Kurulum ve kayıt gerekmez. Masaüstü, tablet & telefonlarda ücretsiz kullanın. pixlr.com
H HalfGlaze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2011 Mesajlar 1.289 Makaleler 1 Çözümler 16 4 Eylül 2023 #6 Paint.NET. Kullanmasini bilene is goruyor.
Yusuf Akın Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #7 SpeeQ dedi: Ücretsiz muadili yok diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Ücretli peki var mıdır?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 4 Eylül 2023 #8 Yusuf Akın dedi: Ücretli peki var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ücret ödemeyi göze alıyorsan neden photoshop kullanmıyorsun? Sistem gereksinimlerinden falan mı?
Yusuf Akın dedi: Ücretli peki var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ücret ödemeyi göze alıyorsan neden photoshop kullanmıyorsun? Sistem gereksinimlerinden falan mı?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 4 Eylül 2023 #9 Yusuf Akın dedi: Adobe gibi bilgisayar ve telefon için iyi ve kaliteli Photoshop programı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Photopea, online kullanabilirsin. Onun harici basit işler için yine online olan kleki.
Yusuf Akın dedi: Adobe gibi bilgisayar ve telefon için iyi ve kaliteli Photoshop programı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Photopea, online kullanabilirsin. Onun harici basit işler için yine online olan kleki.
Yusuf Akın Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #10 Şebnem Ferah dedi: Photopea, Online kullanabilirsin. Onun harici basit işler için yine Online olan kleki. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. spriggan dedi: Ücret ödemeyi göze alıyorsan neden Photoshop kullanmıyorsun? Sistem gereksinimlerinden falan mı? Genişletmek için tıkla... Yazdığım bölümü neden okumuyorsunuz? Zaten Adobe gibi Photoshop benzeri iyi uygulama var mı dedim. Son düzenleme: 5 Eylül 2023
Şebnem Ferah dedi: Photopea, Online kullanabilirsin. Onun harici basit işler için yine Online olan kleki. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. spriggan dedi: Ücret ödemeyi göze alıyorsan neden Photoshop kullanmıyorsun? Sistem gereksinimlerinden falan mı? Genişletmek için tıkla... Yazdığım bölümü neden okumuyorsunuz? Zaten Adobe gibi Photoshop benzeri iyi uygulama var mı dedim.