enisizu
Femtopat
Daha fazla
Adobe ile ilgili bilgisayarıma direkt olarak hiçbir şey indiremiyorum. Hatta Behance sitesinden video bile açamıyorum ama Microsoft Store'dan Creative Cloud'u indirip içerikleri kurabiliyorum. İnternet üstünden bunu düzeltmemin bir yolu var mıdır? Neden böyle hatalar alıyorum? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim görselleri de aşağıya bırakıyorum.
Mesela bu hata internetten indirirken bunu aldım fakat 3060'lı sistemim var kaldırmaması mümkün değil.
Böyle hatalar da veriyor ama dediğim gibi Microsoft Store'dan indirirken hiçbir sıkıntı yaşamadım internetten şu an kullandığım planı bile inceleyemiyorum.
Behance de video açınca da böyle oluyor nasıl düzelteceğim hiçbir şey bulamadım anlayamadım.
Mesela bu hata internetten indirirken bunu aldım fakat 3060'lı sistemim var kaldırmaması mümkün değil.
Böyle hatalar da veriyor ama dediğim gibi Microsoft Store'dan indirirken hiçbir sıkıntı yaşamadım internetten şu an kullandığım planı bile inceleyemiyorum.
Behance de video açınca da böyle oluyor nasıl düzelteceğim hiçbir şey bulamadım anlayamadım.
Son düzenleme: