tnw Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 653 Çözümler 2 Yer Ankara 10 Eylül 2022 #1 Freepik'ten aldım ve kendi adımı filan yazmak istiyorum destek kısmında bu yazıyı gördüm ama nasıl yapacağımı anlamadım katmanlar kısmına geldiğimde tek bir katman var ve text kısmı yok bu yüzden kendime özgü şekilde düzenleyemiyorum.
Freepik'ten aldım ve kendi adımı filan yazmak istiyorum destek kısmında bu yazıyı gördüm ama nasıl yapacağımı anlamadım katmanlar kısmına geldiğimde tek bir katman var ve text kısmı yok bu yüzden kendime özgü şekilde düzenleyemiyorum.
Çözüm tnw 11 Eylül 2022 Sorunu çözdüm indirdiğim örneklerde katmanlar yokmuş farklı örnekler indirince katmanların olduğunu fark ettim.
Sorunu çözdüm indirdiğim örneklerde katmanlar yokmuş farklı örnekler indirince katmanların olduğunu fark ettim.
epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 10 Eylül 2022 #2 Ekran görüntüsü ile anlatma imkanınız var mı? Artı 0 Eksi
somucherror Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 68 Çözümler 3 10 Eylül 2022 #3 İndirdiğiniz PSD dosyası ise photoshop ile açmanız lazım. Artı 0 Eksi
KS KS tnw Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 653 Çözümler 2 Yer Ankara 11 Eylül 2022 #4 Sorunu çözdüm indirdiğim örneklerde katmanlar yokmuş farklı örnekler indirince katmanların olduğunu fark ettim. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunu çözdüm indirdiğim örneklerde katmanlar yokmuş farklı örnekler indirince katmanların olduğunu fark ettim.