Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 24 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar Creative Cloud'a para ödemek istemiyorum ve bunun yerine ücretsiz bir alternatif istiyorum. Sadece Illustrator gerekiyor.
Arkadaşlar Creative Cloud'a para ödemek istemiyorum ve bunun yerine ücretsiz bir alternatif istiyorum. Sadece Illustrator gerekiyor.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 24 Temmuz 2021 #3 Krita.
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 24 Temmuz 2021 #4 Peki orijinal Illustrator indirsem kurulum dosyasının boyutu ne kadar?
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 24 Temmuz 2021 #5 Lasty dedi: Peki orijinal Illustrator indirsem kurulum dosyasının boyutu ne kadar? Genişletmek için tıkla... 3 gb falan indiriyor diye hatırlıyorum. Lasty dedi: Peki orijinal Illustrator indirsem kurulum dosyasının boyutu ne kadar? Genişletmek için tıkla... Kurulum dosyası 3 gb değil ama kurulum dosyası 3 gb indiriyor diye hatırlıyorum.
Lasty dedi: Peki orijinal Illustrator indirsem kurulum dosyasının boyutu ne kadar? Genişletmek için tıkla... 3 gb falan indiriyor diye hatırlıyorum. Lasty dedi: Peki orijinal Illustrator indirsem kurulum dosyasının boyutu ne kadar? Genişletmek için tıkla... Kurulum dosyası 3 gb değil ama kurulum dosyası 3 gb indiriyor diye hatırlıyorum.
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 24 Temmuz 2021 #6 Gidiyordu o zaman bilgisayar. naberinnaberi dedi: 3 GB değil ama kurulum dosyası 3 GB indiriyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulum dosyası boyutu nedir? Son düzenleme: 24 Temmuz 2021
Gidiyordu o zaman bilgisayar. naberinnaberi dedi: 3 GB değil ama kurulum dosyası 3 GB indiriyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kurulum dosyası boyutu nedir?