Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 8 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar Adobe Illustrator benzeri ücretsiz ve düşük sistem gereksinimli bir program arıyorum. Önerileriniz nedir?
Arkadaşlar Adobe Illustrator benzeri ücretsiz ve düşük sistem gereksinimli bir program arıyorum. Önerileriniz nedir?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 8 Eylül 2022 #2 Rias Gremory 14 dedi: Arkadaşlar Adobe Illustrator benzeri ücretsiz ve düşük sistem gereksinimli bir program arıyorum. Önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Inkscape belki.
Rias Gremory 14 dedi: Arkadaşlar Adobe Illustrator benzeri ücretsiz ve düşük sistem gereksinimli bir program arıyorum. Önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Inkscape belki.
Gerkçek Bakanlığı Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 672 Çözümler 1 8 Eylül 2022 #3 Linuxginar dedi: Inkscape belki. Genişletmek için tıkla... Coreldraw nasıldır hocam?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 8 Eylül 2022 #4 Rias Gremory 14 dedi: Coreldraw nasıldır hocam? Genişletmek için tıkla... Kucukken gormustum deneyimim yok.
Rias Gremory 14 dedi: Coreldraw nasıldır hocam? Genişletmek için tıkla... Kucukken gormustum deneyimim yok.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.333 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 9 Eylül 2022 #5 Rias Gremory 14 dedi: Coreldraw nasıldır hocam? Genişletmek için tıkla... Ücretlidir. Inkscape işini görür.
Rias Gremory 14 dedi: Coreldraw nasıldır hocam? Genişletmek için tıkla... Ücretlidir. Inkscape işini görür.