M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 12 Ağustos 2020 #1 Öyle bir deneme yaptım fikirlerinizi almak isterim nasıl sizce. Yani konuya uygun olarak çizimler böyle olması lazımdı. Dosya Ekleri 2222.jpg 146,4 KB · Görüntüleme: 77 sddas.jpg 140,3 KB · Görüntüleme: 88
Öyle bir deneme yaptım fikirlerinizi almak isterim nasıl sizce. Yani konuya uygun olarak çizimler böyle olması lazımdı.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 12 Ağustos 2020 #2 Bayağı güzel olmuş. Elinize sağlık. Kızın yüzündeki pembelik biraz daha geçişli olabilirdi. Ustanın eli tam kavramamış. Bunlar dışında gözüme çarpan sıkıntılı yer yok şimdilik.
Bayağı güzel olmuş. Elinize sağlık. Kızın yüzündeki pembelik biraz daha geçişli olabilirdi. Ustanın eli tam kavramamış. Bunlar dışında gözüme çarpan sıkıntılı yer yok şimdilik.
M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 12 Ağustos 2020 #3 cengover_ekin dedi: Bayağı güzel olmuş. Elinize sağlık. Kızın yüzündeki pembelik biraz daha geçişli olabilirdi. Ustanın eli tam kavramamış. Bunlar dışında gözüme çarpan sıkıntılı yer yok şimdilik. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol hocam. Kızın yüzündeki kırmızılar evet sert oldu biraz opacity ile düşüreceğim. Eli de dediğin çok iyi oldu, oraya bir karar verememiştim. Yanlışımı biliyordum da işte başkası görünce çok daha iyi oluyor. Teşekkür ettim
cengover_ekin dedi: Bayağı güzel olmuş. Elinize sağlık. Kızın yüzündeki pembelik biraz daha geçişli olabilirdi. Ustanın eli tam kavramamış. Bunlar dışında gözüme çarpan sıkıntılı yer yok şimdilik. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol hocam. Kızın yüzündeki kırmızılar evet sert oldu biraz opacity ile düşüreceğim. Eli de dediğin çok iyi oldu, oraya bir karar verememiştim. Yanlışımı biliyordum da işte başkası görünce çok daha iyi oluyor. Teşekkür ettim