M my last mistake Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 733 Çözümler 3 18 Temmuz 2023 #1 Şöyle bir çizim yaptım ilk Illustrator'de sonra da Photoshop'ta mockup yaptım. Bu arada çizim vektöreldir kendi çizim ve tasarımımdır.
Şöyle bir çizim yaptım ilk Illustrator'de sonra da Photoshop'ta mockup yaptım. Bu arada çizim vektöreldir kendi çizim ve tasarımımdır.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.263 Çözümler 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 19 Temmuz 2023 #2 my last mistake dedi: Şöyle bir çizim yaptım ilk Illustrator'de sonra da Photoshop'ta mockup yaptım. Bu arada çizim vektöreldir kendi çizim ve tasarımımdır. Genişletmek için tıkla... Çok güzel yapmışsın eline sağlık veya hiç güzel olmamış demek isteyen arkadaşlar için, dosyayı yükler misin, unutmuşsun.
my last mistake dedi: Şöyle bir çizim yaptım ilk Illustrator'de sonra da Photoshop'ta mockup yaptım. Bu arada çizim vektöreldir kendi çizim ve tasarımımdır. Genişletmek için tıkla... Çok güzel yapmışsın eline sağlık veya hiç güzel olmamış demek isteyen arkadaşlar için, dosyayı yükler misin, unutmuşsun.