Adobe Illustrator için alternatif program önerisi

delfina

Picopat
Daha fazla  
Adobe Illustrator ile tasarım ve mockup yapmak istiyorum ama çok pahalı aboneliği. Korsan yazılımlar ile de aram hiç iyi olmadığı için o işe de girişemiyorum. Illustrator benzeri ve bana Illustrator'u aratmayacak işimi görebilecek bir uygulamaya ihtiyacım var. Ucuz veya ücretsiz olabilir.

Adobe Illustrator ile tasarım ve mockup yapmak istiyorum ama çok pahalı aboneliği. Korsan yazılımlar ile de aram hiç iyi olmadığı için o işe de girişemiyorum. Illustrator benzeri ve bana Illustrator'u aratmayacak işimi görebilecek bir uygulamaya ihtiyacım var. Ucuz veya ücretsiz olabilir.
Hocam maalesef korsan kullanacaksınız çünkü buna yakın bunun kadar iyi program yok ve evet abonelik pahalı profil fotografınız da çok tatlı

Tek sefer ödemeli, versiyon değişene kadar, Affinity Designer biçilmiş kaftan.
Ücretsiz olarak Inkscape mevcut, 1-2 yıla AI hariç Ai'yi yakalayacak gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı