Adobe Illustrator Kaydedemiyor Hatası

Yumurtaci

Decapat
Yer
Hüdavenigar mahallesi Bursa/Osmangazi
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/11. Sınıf

Yıllardır uğraşıp bir iş kurduk ailecek, logomuzda hazır oldu, ama yok! Olmuyor. Her şeyi denedim sabahtan beri, ama kaydedemedim, o kadar kaydedemedimki, artık kayıt yöntemlerini daha hızlı deneyebilmek için isim bile koymuyorum. Siz bakmayın 4 yazdığına, bir sürü isimli denedim, isimsizde en az 25 tane falan denemişimdir, 10:30'dan beri deniyorum sürekli, kaydolmadığı için isim boş olunca 4'ü alıyor direkt. Illustrator 2022 kullanıyorum.
Ve PC'yi uykuya verdiğimde genelde açılmıyor geri, tuşa basıp kapatmak zorunda kalıyorum, o kadar çizim çöp olursa işletmemizede zarar verir zaten zordayız, kullandığım dilin kötülüğünün farkındayım ama ilk kez bu kadar "muhtaç" konu açtım bu forumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Otomatik kaydetme aktif mi? Belki bu geçici bir çözüm olabilir: Düzenle>Genel>Tecihler>Dosya Yönetimi>Arka Planda Kaydet
(Ben programı ingilizce kullanıyorum, Adobe farklı bir şekilde çevirdiyse affola zira menüler farklı adda olabilir.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…