Quick1 Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2017 #1 Arkadaşlar bu Adobe Illustrator'de 3. günüm. Bu seferki konu frekans kiralayan bir şirketin logosu. (Kartvizit logosu gibi düşünebiliriz.) Yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar bu Adobe Illustrator'de 3. günüm. Bu seferki konu frekans kiralayan bir şirketin logosu. (Kartvizit logosu gibi düşünebiliriz.) Yorumlarınızı bekliyorum.
A A.Salih Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2017 #2 İlk logoyu daha bi sevdim.Hepside güzel ama.Elinize sağlık.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 25 Haziran 2017 #3 İlk logonun yazı tipi değiştirilirse çok güzel. (Alttaki yazı için diyorum.) Bir de benim bildiğim satellite değil miydi o?
İlk logonun yazı tipi değiştirilirse çok güzel. (Alttaki yazı için diyorum.) Bir de benim bildiğim satellite değil miydi o?
Quick1 Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2017 #4 A.Salih dedi: İlk logoyu daha bi sevdim.Hepside güzel ama.Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bayram Şenakar dedi: İlk logonun yazı tipi değiştirilirse çok güzel. (Alttaki yazı için diyorum.) Bir de benim bildiğim satellite değil miydi o? Genişletmek için tıkla... Upss, pardon gözden kaçmış
A.Salih dedi: İlk logoyu daha bi sevdim.Hepside güzel ama.Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bayram Şenakar dedi: İlk logonun yazı tipi değiştirilirse çok güzel. (Alttaki yazı için diyorum.) Bir de benim bildiğim satellite değil miydi o? Genişletmek için tıkla... Upss, pardon gözden kaçmış
blanco Hectopat Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Graphic Designer 14 Ağustos 2017 #5 İlki işe yarar. Gerisi boş. İlkindeki "Video Satallite Distributor" yazısını da ikincide olduğu gibi kalın yap ki uyum sağlasın.
İlki işe yarar. Gerisi boş. İlkindeki "Video Satallite Distributor" yazısını da ikincide olduğu gibi kalın yap ki uyum sağlasın.