Meglore.ext4 Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 28 Ağustos 2024 #1 RTX 4060 ekran kartım ile çalışmak istiyorum ama CTRL + E yapmama rağmen gpu önizleme aktif olmuyor. Son düzenleme: 28 Ağustos 2024
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.692 Çözümler 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 30 Ağustos 2024 #2 Meglore.ext4 dedi: RTX 4060 ekran kartım ile çalışmak istiyorum ama CTRL + E yapmama rağmen gpu önizleme aktif olmuyor. Eki Görüntüle 2296443 Genişletmek için tıkla... GPU'daysa zaten CPU'da göstereyim yazar. CPU'daysa GPU'da yazar ama burada değil, şurada. Ek olarak sürücü ve program versiyonları birbirine uygun mu değil mi, güncelleme mi istiyor yoksa bir önceki sürüm mü stabil onlara bakman gerek. Son olarak Animasyonlu Yakınlaştırma yazan yeri sağduyulu birisi olarak kapatmanı öneririm.
Meglore.ext4 dedi: RTX 4060 ekran kartım ile çalışmak istiyorum ama CTRL + E yapmama rağmen gpu önizleme aktif olmuyor. Eki Görüntüle 2296443 Genişletmek için tıkla... GPU'daysa zaten CPU'da göstereyim yazar. CPU'daysa GPU'da yazar ama burada değil, şurada. Ek olarak sürücü ve program versiyonları birbirine uygun mu değil mi, güncelleme mi istiyor yoksa bir önceki sürüm mü stabil onlara bakman gerek. Son olarak Animasyonlu Yakınlaştırma yazan yeri sağduyulu birisi olarak kapatmanı öneririm.