Adobe ındesign nasıl kullanılır?

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
İyi akşamlar. Birkaç gün önce açmış olduğum bu kitap baskı meseleleri ile ilgili birkaç sorum olacaktır. Şimdi Canva'da bildiğiniz ChatGPT ile bir kitap hazırlamıştım kendime. Deneme amaçlı açıkçası bu kitaptan bir tane hazırlattırmak istiyordum. Bunun için Instagram'da ve Facebook sayfalarında Azerbaycan'da kitap baskısı ile uğraşan insanlara ulaştım. Adamlara aynı size anlattığım gibi canvada bir PDF kitabı hazırladığımı söyledim. Adam dosyayı gönder bir bakalım rufiq bey dedi. Tamam dedim ve kitabı gönderdim. Kitabı göndermeden önce baskıya yararlı mı değil mi diye mesajda bildirdiler bana. Şimdi ben de açıkçası onlara "peki hocam nasıl olacak? Bu kadar zahmetim boşa mı gitti?" diye sordum. Adamların verdiği cevap rufiq bey açıkçası baskıya daha güzel yararlı olması dileğiyle Adobe ındesign'da hazırlanması lazım dedi. Açıkçası ben de onun kullanımını bilmiyorum. Nedense zor geliyor bana ama belki öğrenebilirim. Bu işler kolay mı ve açıkçası nereden öğrenebilirim nereden başlayayım bilemiyorum. Kendime güzel bir kitap hazırlamak ve baskıya vermek istiyorum 1 tane en azından nasıl çıkıyor bakmak istiyorum. Çok merak salladım buna.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görsel yoksa kitapta indesign youtube'dan tutorial bakarak çözebilirsin.

Görsel varsa Illustrator+Photoshop+Indesign şeklinde çalışılır.

Bir kitap bastırmak için ChatGPT ile çalışıp baskıya vermek istemen bana ilginç gelmedi değil.

Aslında Bana da öyle hocam. ChatGPT iş görmüyor öyle mi?

Kendim yazmam daha mantıklı diyorsun?

Aslında Bana da öyle hocam. ChatGPT iş görmüyor öyle mi?

Kendim yazmam daha mantıklı diyorsun?
Senin kalbin, ruhun, aklından çıkmadığı sürece makine işinin benim için anlamı yok. Sadece kitap yazıp ödül almış bir AI var - AI olduğu ortaya çıkınca ödülü geri alındı, ekibine teşekkür edildi ve yarışma kuralları değiştirildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…