Adobe karttan otomatik para çekti

samet190

Hectopat
Daha fazla  
Çok önceden Adobe lazım olmuştu deneme sürümünü almıştım ama iptal etmemiştim, unutmuştum ve zaten de bir süre hiç para çekmeye çalışmadı ama şimdi 500 TL para çekti bir anda; paramı geri alabilir miyim, alabilirsem nasıl alabilirim?

Çok önceden Adobe lazım olmuştu deneme sürümünü almıştım ama iptal etmemiştim, unutmuştum ve zaten de bir süre hiç para çekmeye çalışmadı ama şimdi 500 TL para çekti bir anda; paramı geri alabilir miyim, alabilirsem nasıl alabilirim?
Deneme sürümü bitmeden kartı iptal etmeniz veya içindeki parayı harcamanız gerekiyordu. Geri alabileceğinizi düşünmüyorum.

Unutmuşum dediğin an hata sizde sayılıyor. Maalesef alamazsın.

Hiç belli olmaz, mail at. Ben çok eskiden Digital ocean üyeliğimde kartımı kayıtlı unutmuşum. Bayağı bir paramı çekmişlerdi, mail attım iade sağladılar.

İptal etme kısmına geldikten sonra para iadesi al kısmı olması lazım, banada olmuştu bu, iptal ettikten 3-4 içinde geri iade ettiler.

Hiç belli olmaz, mail at. Ben çok eskiden digital ocean üyeliğimde kartımı kayıtlı unutmuşum. Bayağı bir paramı çekmişlerdi, mail attım iade sağladılar.

Nasıl bir mail atayım neler yazayım sizce daha güzel olur.

İptal etme kısmına geldikten sonra para iadesi al kısmı olması lazım, bana da olmuştu bu, iptal ettikten 3-4 içinde iade ettiler.

Hayır bende yok hatta iptal edersem ek ücret kesecekleri yazıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (13).png
    Ekran Görüntüsü (13).png
    98,7 KB · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı