Çok önceden Adobe lazım olmuştu deneme sürümünü almıştım ama iptal etmemiştim, unutmuştum ve zaten de bir süre hiç para çekmeye çalışmadı ama şimdi 500 TL para çekti bir anda; paramı geri alabilir miyim, alabilirsem nasıl alabilirim?
Deneme sürümü bitmeden kartı iptal etmeniz veya içindeki parayı harcamanız gerekiyordu. Geri alabileceğinizi düşünmüyorum.Çok önceden Adobe lazım olmuştu deneme sürümünü almıştım ama iptal etmemiştim, unutmuştum ve zaten de bir süre hiç para çekmeye çalışmadı ama şimdi 500 TL para çekti bir anda; paramı geri alabilir miyim, alabilirsem nasıl alabilirim?
İptal etme kısmına geldikten sonra para iadesi al kısmı olması lazım, banada olmuştu bu, iptal ettikten 3-4 içinde geri iade ettiler.Çok önceden Adobe lazım olmuştu deneme sürümünü almıştım ama iptal etmemiştim, unutmuştum ve zaten de bir süre hiç para çekmeye çalışmadı ama şimdi 500 TL para çekti bir anda; paramı geri alabilir miyim, alabilirsem nasıl alabilirim?
Hiç belli olmaz, mail at. Ben çok eskiden digital ocean üyeliğimde kartımı kayıtlı unutmuşum. Bayağı bir paramı çekmişlerdi, mail attım iade sağladılar.
İptal etme kısmına geldikten sonra para iadesi al kısmı olması lazım, bana da olmuştu bu, iptal ettikten 3-4 içinde iade ettiler.
ss atabilir misin? Aboneliği iptal etmek istediğimde para iadesi bir kaç gün içerisinde olur demişlerdi bende.Nasıl bir mail atayım neler yazayım sizce daha güzel olur.
Hayır bende yok hatta iptal edersem ek ücret kesecekleri yazıyor.
SS atabilir misin? Aboneliği iptal etmek istediğimde para iadesi birkaç gün içerisinde olur demişlerdi bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.