Adobe KDV indirimi nasıl alınır?

egeyiite

Centipat
Arkadaşlar selam. Adobe'de indirim var ve öğrenci pakedi 380 TL gibi bir fiyata geliyor. Ancak KDV indirimi de alabiliyormuşuz. Nasıl yapılır bilen var mı ve ileride başımıza iş açar mı? Lise öğrencisiyim bir sorun çıkmasın.

dostlar ben geçen sene 1.2k dan yıllık creative cloud aldım fakat şuan ödeme 8k gözüküyor sizin başınıza böyle bir şey geldi mi ne yapmam gerekiyor fiyat çok fazla

Dostlar ben geçen sene 1.2K'den yıllık Creative Cloud aldım fakat şu an ödeme 8K gözüküyor sizin başınıza böyle bir şey geldi mi ne yapmam gerekiyor fiyat çok fazla

Müşteri hizmetlerini ara iptal edeceğim çok pahalı falan de indirimden yararlanmana izin verebilirler veya indirim yaparlar vazgeçme diye.

Öğrenci paketi alırken sürekli işlem başarısız hatası veriyor bende. Bi çok kartla denedim hatta yeni hesap açtım denedim ancak sorun çözülmedi. Banka yurtdışı alışverişte vs de sıkıntı yok sanal kart vs de hepsini denedim sorun hala aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…