Daha fazla
Arkadaşlar Adobe Media Encoder isimli programda herhangi bir videoyu render'lamaya kalktığım zaman render süresi çok uzun görünüyor. 30 saniyelik video için 10 dk. bekledim. CPU kullanım değeri çok düşük Media Encoder'ın, yaklaşık %7 civarında geziyor. İşlemcim i5 3450, ekran kartım 750 Ti. Eskiden GTS 250 kullanıyordum ve bundan daha hızlı render yapıyordu. Üst düzey bir işlemci kullanmıyorum ama en azından CPU kullanımı daha yüksek olabilir. Bence bir hata var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Ekleme: 15 dakikalık video için 3.5 saat render bekliyorum ve bunun normal bir süre olmadığını düşünüyorum. Lütfen bilgisi olan biri yardım etsin, moderatörler sizden de yardım bekliyorum.
Ekleme2: Programı her baştan açışımda daha da uzun sürüyor mesela aynı videoyu aynı ayarlarda denedim dün, 5 saat sürdü. SSD kullanıyorum. Yardım bekliyorum hala.
Ekleme: 15 dakikalık video için 3.5 saat render bekliyorum ve bunun normal bir süre olmadığını düşünüyorum. Lütfen bilgisi olan biri yardım etsin, moderatörler sizden de yardım bekliyorum.
Ekleme2: Programı her baştan açışımda daha da uzun sürüyor mesela aynı videoyu aynı ayarlarda denedim dün, 5 saat sürdü. SSD kullanıyorum. Yardım bekliyorum hala.
Son düzenleme: