Haxer Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Merhaba Adobe Photoshop 2021 yükledim yeni başlayacağım fontları bilmiyorum FiveM'de logo vs. yapmayı planlıyorum yardım edebilir misiniz? Bildiğiniz PSD Packler var mı?
Merhaba Adobe Photoshop 2021 yükledim yeni başlayacağım fontları bilmiyorum FiveM'de logo vs. yapmayı planlıyorum yardım edebilir misiniz? Bildiğiniz PSD Packler var mı?
ValiantBenz Picopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia RTX 4060 Amd Ryzen 5 5600 Corsair 2 TB M2 SSD Deepcool LE500-MARRS Cinsiyet Erkek Meslek Asus Özel Servis Stajyer 6 Eylül 2024 #2 Haxer dedi: Merhaba Adobe Photoshop 2021 yükledim yeni başlayacağım fontları bilmiyorum FiveM'de logo vs. yapmayı planlıyorum yardım edebilir misiniz? Bildiğiniz PSD Packler var mı? Genişletmek için tıkla... Killer pack SHAde pack Gibi Free packler mevcut Fontlar ise Hanson Akira Gibi birçok font mevcut FiveM logo için önemli olan kendi fikrin
Haxer dedi: Merhaba Adobe Photoshop 2021 yükledim yeni başlayacağım fontları bilmiyorum FiveM'de logo vs. yapmayı planlıyorum yardım edebilir misiniz? Bildiğiniz PSD Packler var mı? Genişletmek için tıkla... Killer pack SHAde pack Gibi Free packler mevcut Fontlar ise Hanson Akira Gibi birçok font mevcut FiveM logo için önemli olan kendi fikrin
Haxer Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 Açıkçası Killer ve SHA'de denedim ama ben FiveM üzerine bir şeyler yapmak istiyorum ama aklımda daha iyi fontlar var maalesef.
Açıkçası Killer ve SHA'de denedim ama ben FiveM üzerine bir şeyler yapmak istiyorum ama aklımda daha iyi fontlar var maalesef.
ValiantBenz Picopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia RTX 4060 Amd Ryzen 5 5600 Corsair 2 TB M2 SSD Deepcool LE500-MARRS Cinsiyet Erkek Meslek Asus Özel Servis Stajyer 6 Eylül 2024 #4 Haxer dedi: Açıkçası Killer ve SHA'de denedim ama ben FiveM üzerine bir şeyler yapmak istiyorum ama aklımda daha iyi fontlar var maalesef. Genişletmek için tıkla... Daha iyi fontun varsa neden istiyorsun bendeki materyalleri saysam bitmez 2K+ font paketim mevcut kendi topladığım 192+ FiveM logo PSD mevcut +20 Instagram post mevcut hani dahasıda var ama bunları saymama gerek yok amacın neyse onu iste yoluna bak
Haxer dedi: Açıkçası Killer ve SHA'de denedim ama ben FiveM üzerine bir şeyler yapmak istiyorum ama aklımda daha iyi fontlar var maalesef. Genişletmek için tıkla... Daha iyi fontun varsa neden istiyorsun bendeki materyalleri saysam bitmez 2K+ font paketim mevcut kendi topladığım 192+ FiveM logo PSD mevcut +20 Instagram post mevcut hani dahasıda var ama bunları saymama gerek yok amacın neyse onu iste yoluna bak
Haxer Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #5 Bunun gibi nasıl yaparım not: Reklam değil Google'a yazınca buldum. O kadını nasıl elde ederim bir de o fontun ismini bilen var mı? Dosya Ekleri ef80fc178774709.Y3JvcCwxMDgwLDg0NCwwLDExNw.png 81,3 KB · Görüntüleme: 32
Bunun gibi nasıl yaparım not: Reklam değil Google'a yazınca buldum. O kadını nasıl elde ederim bir de o fontun ismini bilen var mı?
ValiantBenz Picopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia RTX 4060 Amd Ryzen 5 5600 Corsair 2 TB M2 SSD Deepcool LE500-MARRS Cinsiyet Erkek Meslek Asus Özel Servis Stajyer 6 Eylül 2024 #6 Haxer dedi: Bunun gibi nasıl yaparım not: Reklam değil Google'a yazınca buldum. Genişletmek için tıkla... Bu fontu bulmak gayet kolay ama üzerinde doku düzenlemesini aynı şekilde oturtman lazım roleplay yazısınıda ayarlaman lazım yoksa böyle bir font yok
Haxer dedi: Bunun gibi nasıl yaparım not: Reklam değil Google'a yazınca buldum. Genişletmek için tıkla... Bu fontu bulmak gayet kolay ama üzerinde doku düzenlemesini aynı şekilde oturtman lazım roleplay yazısınıda ayarlaman lazım yoksa böyle bir font yok
Haxer Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #7 O fontun ismi nedir bir de kadın nasıl bulunur. Vıne yazısı.
ValiantBenz Picopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia RTX 4060 Amd Ryzen 5 5600 Corsair 2 TB M2 SSD Deepcool LE500-MARRS Cinsiyet Erkek Meslek Asus Özel Servis Stajyer 6 Eylül 2024 #8 Haxer dedi: O fontun ismi nedir bir de kadın nasıl bulunur. Vıne yazısı. Genişletmek için tıkla... Whatsmyfonts sitesinden fontu kadını ise kendin uğraşıp bulucaksın ben kadını yapabiliyorum ama destek sağlayamam
Haxer dedi: O fontun ismi nedir bir de kadın nasıl bulunur. Vıne yazısı. Genişletmek için tıkla... Whatsmyfonts sitesinden fontu kadını ise kendin uğraşıp bulucaksın ben kadını yapabiliyorum ama destek sağlayamam
Haxer Femtopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #9 Font buldum o arkadaki daire gibi şeyleri ve kadını bulmam lazım yardım ederseniz ne mutlu bana.