Adobe Photoshop 2021'de font önerisi

Haxer

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba Adobe Photoshop 2021 yükledim yeni başlayacağım fontları bilmiyorum FiveM'de logo vs. yapmayı planlıyorum yardım edebilir misiniz?

Bildiğiniz PSD Packler var mı?

Merhaba Adobe Photoshop 2021 yükledim yeni başlayacağım fontları bilmiyorum FiveM'de logo vs. yapmayı planlıyorum yardım edebilir misiniz?

Bildiğiniz PSD Packler var mı?

Killer pack
SHAde pack
Gibi Free packler mevcut
Fontlar ise
Hanson
Akira
Gibi birçok font mevcut FiveM logo için önemli olan kendi fikrin

Açıkçası Killer ve SHA'de denedim ama ben FiveM üzerine bir şeyler yapmak istiyorum ama aklımda daha iyi fontlar var maalesef.

Açıkçası Killer ve SHA'de denedim ama ben FiveM üzerine bir şeyler yapmak istiyorum ama aklımda daha iyi fontlar var maalesef.

Daha iyi fontun varsa neden istiyorsun bendeki materyalleri saysam bitmez 2K+ font paketim mevcut kendi topladığım 192+ FiveM logo PSD mevcut +20 Instagram post mevcut hani dahasıda var ama bunları saymama gerek yok amacın neyse onu iste yoluna bak

Bunun gibi nasıl yaparım not: Reklam değil Google'a yazınca buldum.

O kadını nasıl elde ederim bir de o fontun ismini bilen var mı?

Dosya Ekleri

• ef80fc178774709.Y3JvcCwxMDgwLDg0NCwwLDExNw.png
    81,3 KB · Görüntüleme: 32
Bunun gibi nasıl yaparım not: Reklam değil Google'a yazınca buldum.

Bu fontu bulmak gayet kolay ama üzerinde doku düzenlemesini aynı şekilde oturtman lazım roleplay yazısınıda ayarlaman lazım yoksa böyle bir font yok

O fontun ismi nedir bir de kadın nasıl bulunur.

Vıne yazısı.

O fontun ismi nedir bir de kadın nasıl bulunur.

Vıne yazısı.

Whatsmyfonts sitesinden fontu kadını ise kendin uğraşıp bulucaksın ben kadını yapabiliyorum ama destek sağlayamam

Font buldum o arkadaki daire gibi şeyleri ve kadını bulmam lazım yardım ederseniz ne mutlu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…