erayzc Zeptopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #1 Merhabalar. Bilgisayarım format attıktan sonra Adobe Photshop'u açmaya çalıştığımda sürekli bu hatayı alıyorum. Hiçbir şekilde program açılmıyor arayüze giremiyorum. Sorunun çözümünü bilen var mı acaba? C ve D ye yükledim sorun hep aynı. Dosya Ekleri Adsız.png 3,1 KB · Görüntüleme: 60 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2021
Merhabalar. Bilgisayarım format attıktan sonra Adobe Photshop'u açmaya çalıştığımda sürekli bu hatayı alıyorum. Hiçbir şekilde program açılmıyor arayüze giremiyorum. Sorunun çözümünü bilen var mı acaba? C ve D ye yükledim sorun hep aynı.
sonsuzhayat Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 192 Çözümler 1 6 Haziran 2021 #2 Photoshop'un çalıştığı disk alanı dolu mu?
erayzc Zeptopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #3 sonsuzhayat dedi: Photoshop'un çalıştığı disk alanı dolu mu? Genişletmek için tıkla... hayır 160GB lik boş yer var
sonsuzhayat dedi: Photoshop'un çalıştığı disk alanı dolu mu? Genişletmek için tıkla... hayır 160GB lik boş yer var