Adobe Photoshop "bu dosya farklı sekmede kullanıldığı için kaydedilmiyor" uyarısı

omerro10

Femtopat
Daha fazla  
Sorunum şöyle Adobe Photoshop save dediğim zaman ekteki sorunu alıyorum. Dosya kullanılıyor hatası alıyorum.
Ama bunu farklı kaydet deyip farklı isimle kaydedince sorun olmuyor.
Bunu dosyanın üzerine kaydetmem lazım, sorunun kaynağı nedir? Yardımcı olabilir misiniz?

DBAEBE4F-05FA-427C-95F9-0FE960F1DC26.jpeg

Sorunum şöyle Adobe Photoshop save dediğim zaman ekteki sorunu alıyorum. Dosya kullanılıyor hatası alıyorum.
Ama bunu farklı kaydet deyip farklı isimle kaydedince sorun olmuyor.
Bunu dosyanın üzerine kaydetmem lazım, sorunun kaynağı nedir? Yardımcı olabilir misiniz?

Eki Görüntüle 2340770
Ps harici başka bir programda açık mı dosya? Windows'ta açtın mı mesela başka programda?

Hayır açmadım.Yeniden başlattığım zaman da bu hatayı alıyorum.
Başka hiçbir görselde bu problemi yaşamıyorsan, görseli indirebileceğin bir yere yükle, sistemdekini sil, yenisini indir bir dene. Bir de Pshop Temp dosyalarını nerede tutuyorsa senin sisteminde onları da silmeyi deneyebilirsin sistemi yeniden başlattığında açmadan Ps'i.

Başka hiçbir görselde bu problemi yaşamıyorsan, görseli indirebileceğin bir yere yükle, sistemdekini sil, yenisini indir bir dene. Bir de pshop temp dosyalarını nerede tutuyorsa senin sisteminde onları da silmeyi deneyebilirsin sistemi yeniden başlattığında açmadan PS'i.

Photoshop'un temp dosyasını sildim sorun düzeldi. Başka bir çalışmamda yine aynı hatayı aldım. Ancak sorunun neden kaynaklandığını hala bulamadım. Çalışmamı hard diskten yapıyorum. Bunun sorunumda bir payı olabilir mi?

Başka hiçbir görselde bu problemi yaşamıyorsan, görseli indirebileceğin bir yere yükle, sistemdekini sil, yenisini indir bir dene. Bir de pshop temp dosyalarını nerede tutuyorsa senin sisteminde onları da silmeyi deneyebilirsin sistemi yeniden başlattığında açmadan PS'i.

Başka görsellerde de ara sıra aynı hatayı alıyorum toplu açıyorum 3. veya 4. görselden sonra bu hatayı alıyorum.

Photoshop'un temp dosyasını sildim sorun düzeldi. Başka bir çalışmamda yine aynı hatayı aldım. Ancak sorunun neden kaynaklandığını hala bulamadım. Çalışmamı hard diskten yapıyorum. Bunun sorunumda bir payı olabilir mi?

Başka görsellerde de ara sıra aynı hatayı alıyorum toplu açıyorum 3. veya 4. görselden sonra bu hatayı alıyorum.
HDD SSD fark etmez, 40 sene HDD'de çalışan program SSD zorunludur demedikçe herhangi bir sebepten - ki diyen yok henüz - bir şey olmaz.

Pekala HDD'ni C D diye böldüysen, Temp dosyalarının yolunu D'de bir klasöre tanımlayabilirsin. C'de okuma yazma izinlerinde problem olabilir. Başka bir fikir gelmedi - tabi HDD'ne bir sağlık taraması da yapabilirsin henüz yapmadıysan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı