Adobe Photoshop CC 2017 açılmıyor

Orcus.H

Kilopat
Daha fazla  
Adobe Photoshop CC 2017 programını açmaya çalışırken aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum. Çözümünü bilen var mıdır? Teşekkürler şimdiden.

Dosya Ekleri

• 2017-08-03_23-11-18.png
    2017-08-03_23-11-18.png
    4,2 KB · Görüntüleme: 420
Son düzenleyen: Moderatör:
Üzgünüm ama korsan yazılımlara destek veremeyiz. O programı yapmak için insanlar gece gündüz çalışıyorlar evlerine gitmiyorlar belkide aile hasreti çekiyorlar. O yüzden kul hakkına girmeden programı orjinal kullanalım. Eğer paran yoksa korsana başvurmak yerine Gimp kullanabilirsin işte ozaman hak ettiğin destek tüm grafik tasarımcılar tarafından verilir. Beni yanlış anlamamışsındır umarım :) Birde o programı sen kodlamışsın gibi bir bakış açısıyla bak o zaman ne demek istediğimi anlarsın :)

İşletim sisteminize uygun amtlib.dll dosyasını kullanırsanız böyle bir hata almazsınız. Yalnız ileri seviye işlerle uğraşacaksanız orijinal yazılım kullanmanız daha sağlıklı olur. Ayrıca korsan yazılım her zaman risklidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki setup dosyasında sorun olabilir. Ben de korsan kullanıyorum hiç bir sorun yaşamıyorum. Korsana destek verilseydi burdan daha fazla yardımcı olabilirdim. Maalesef korsan kötü ama kullanıyoruz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı