Uchiha Anıl Zeptopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 27 Yer Japan but Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #1 Merhabalar, Photoshop'u uzun süredir kullanmama rağmen birkaç gündür bu hatayı alıyorum. İnternetten baktığım sonuçların çoğunda diğer disklere geçiş yapın diyordu fakat bilgisayarımda farklı bir disk olmadığını fark ettim. Var mıdır çözümü? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
Merhabalar, Photoshop'u uzun süredir kullanmama rağmen birkaç gündür bu hatayı alıyorum. İnternetten baktığım sonuçların çoğunda diğer disklere geçiş yapın diyordu fakat bilgisayarımda farklı bir disk olmadığını fark ettim. Var mıdır çözümü?
HardPlayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 1.181 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 24 Haziran 2021 #2 Bir şekilde yer açmalısınız. Ekstra disk satın alabilir, ya da gereksiz dosyaları silebilirsiniz. Resimdeki yazılar Adobe'un resmi sitesidir. Dosya Ekleri Screenshot_20210624_114547_com.android.chrome.jpg 92,1 KB · Görüntüleme: 89 Artı 0 Eksi
Bir şekilde yer açmalısınız. Ekstra disk satın alabilir, ya da gereksiz dosyaları silebilirsiniz. Resimdeki yazılar Adobe'un resmi sitesidir.