grafikibrahim24 Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 818 Çözümler 1 2 Mart 2019 #1 C tuşuna basıp crop seçtiğim zaman otomatikmen sayfaya crop ölçekleri gelmiyor. (Workspace resetledim.) Ancak elimle bir alanı seçersem crop ekranı geliyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2019
C tuşuna basıp crop seçtiğim zaman otomatikmen sayfaya crop ölçekleri gelmiyor. (Workspace resetledim.) Ancak elimle bir alanı seçersem crop ekranı geliyor. Nasıl düzeltebilirim?
Oğuzcan Gider Hectopat Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 5 Mart 2019 #2 grafikibrahim24 dedi: C tuşuna basıp crop seçtiğim zaman otomatikmen sayfaya crop ölçekleri gelmiyor. (Workspace resetledim.) Eki Görüntüle 373906 Ancak elimle bir alanı seçersem crop ekranı geliyor. Eki Görüntüle 373908 Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kendiniz crop'ladıkdan sonra 'P' tuşuna basın. sonra photoshop'u aç kapa yapın. Sorun devam ederse photoshop'u Alt tuşuna basarak açın.
grafikibrahim24 dedi: C tuşuna basıp crop seçtiğim zaman otomatikmen sayfaya crop ölçekleri gelmiyor. (Workspace resetledim.) Eki Görüntüle 373906 Ancak elimle bir alanı seçersem crop ekranı geliyor. Eki Görüntüle 373908 Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kendiniz crop'ladıkdan sonra 'P' tuşuna basın. sonra photoshop'u aç kapa yapın. Sorun devam ederse photoshop'u Alt tuşuna basarak açın.