CAN UZ Hectopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2015 #1 Merhabalar, arkadaşlar Photoshop kullanmaya başladım. Resimdeki gibi bir logo yapmak istiyorum. Mesela Adana Taşköprü üzerine o harita. Nasıl yapabilirim? İlgilenirseniz sevinirim. Mesela bu büyük saate yukardaki haritayı uygulamak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2015
Merhabalar, arkadaşlar Photoshop kullanmaya başladım. Resimdeki gibi bir logo yapmak istiyorum. Mesela Adana Taşköprü üzerine o harita. Nasıl yapabilirim? İlgilenirseniz sevinirim. Mesela bu büyük saate yukardaki haritayı uygulamak istiyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Mayıs 2015 #2 Superimpose deniliyor bu işleme. Bu video faydalı olabilir belki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Superimpose deniliyor bu işleme. Bu video faydalı olabilir belki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Atilla GÜRSOY Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BİLGİ SİSTEMLERİ UZMANI 20 Mayıs 2015 #3 Çok faydalı oldu teşekkürler Recep