Hakan100 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #1 Kururken böyle bir hata alıyorum affer effectsde'de böyle bir hata alıyor napıcam arkadaşlar Eger resim gelmemiş ise budur. imgur: the simple image sharer
Kururken böyle bir hata alıyorum affer effectsde'de böyle bir hata alıyor napıcam arkadaşlar Eger resim gelmemiş ise budur. imgur: the simple image sharer
KaanOzturk Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 175 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #2 Hakan100 dedi: Kururken böyle bir hata alıyorum affer effectsde'de böyle bir hata alıyor napıcam arkadaşlar Eger resim gelmemiş ise budur. imgur: the simple image sharer Genişletmek için tıkla... Dediği Uygulamayı indir o Hatayı saptayacaktır Adobe Support Advisor | Install troubleshooting app
Hakan100 dedi: Kururken böyle bir hata alıyorum affer effectsde'de böyle bir hata alıyor napıcam arkadaşlar Eger resim gelmemiş ise budur. imgur: the simple image sharer Genişletmek için tıkla... Dediği Uygulamayı indir o Hatayı saptayacaktır Adobe Support Advisor | Install troubleshooting app
ShiroiS Megapat Katılım 10 Ağustos 2014 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #3 Kardeş hatanın sebebi bir nevi yüklediğin kurulumdanda olabilir. Eger korsan kurulum yapmıyorsan adobe ile iltibata geçmelisin ama korsan ise başka bir tanesini indirmelisin.
Kardeş hatanın sebebi bir nevi yüklediğin kurulumdanda olabilir. Eger korsan kurulum yapmıyorsan adobe ile iltibata geçmelisin ama korsan ise başka bir tanesini indirmelisin.
Hakan100 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #4 KaanOzturk dedi: Dediği Uygulamayı indir o Hatayı saptayacaktır Adobe Support Advisor | Install troubleshooting app Genişletmek için tıkla... İndiremedim :'( Son düzenleme: 19 Ağustos 2014
KaanOzturk dedi: Dediği Uygulamayı indir o Hatayı saptayacaktır Adobe Support Advisor | Install troubleshooting app Genişletmek için tıkla... İndiremedim :'(