Yusuf Erens Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #1 Merhabalar, ben oyun geliştiriciliği için kendi çizimlerimi kullanmak istiyorum, bunun içinde tabii ki Adobe Photoshop'u seçtim. Adobe Photoshop CS6'yı nasıl öğrenirim? Önerdiğiniz site-Udemy kursu varsa buraya atarsanız sevinirim. Son düzenleme: 24 Ekim 2021
Merhabalar, ben oyun geliştiriciliği için kendi çizimlerimi kullanmak istiyorum, bunun içinde tabii ki Adobe Photoshop'u seçtim. Adobe Photoshop CS6'yı nasıl öğrenirim? Önerdiğiniz site-Udemy kursu varsa buraya atarsanız sevinirim.
serdar özgümüş Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #2 Kendi modellerinden bahsettin nerde modelleniyor bunlar. ?
Yusuf Erens Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #3 serdar özgümüş dedi: Kendi modellerinden bahsettin nerde modelleniyor bunlar. ? Genişletmek için tıkla... Blender
serdar özgümüş dedi: Kendi modellerinden bahsettin nerde modelleniyor bunlar. ? Genişletmek için tıkla... Blender
serdar özgümüş Kilopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #4 Ps çok rahat öğrenirsin studio olayına kasman yeterli kolay gelsin simdiden.