Adobe Photoshop dersleri nereden alınır?

Rality

Hectopat
Kurs sitelerine baktım fakat sitede profesyonel ve resmi şeyler yapılıyor. Genelde fakat ben oyunlarda logo, kapak fotoğrafı, banner gibi şeyler yapmak istiyorum nasıl öğrenebilirim?

Aslında Udemy'den bir eğitim seti alıp kendini geliştirsen daha iyi olur. Youtube üzerinden temel Photoshop eğitimlerinden birini tamamla öncelikle. Arayüzü ve araçları öğren. Ondan sonra bahsettiğin şeylerin yapıldığı videoları izleyip tekrar ederek öğrenebilirsin.

Hocam detaylı yazmadım ama ben her şeyi biliyorum 2 yıldır kullanıyorum zaten ama daha güzel ve detaylı şeyler yapmak istiyorum.

Youtube'de temel seviyede paylaşım yapan kanallar var. Çok acil logo, banner, kapak görseli yapmam gerekiyor dersen canva.com gibi siteleri ücretli olarak kullanabilirsin. Aradığın hemen hemen her konuda hazır şablonlar var. Sadece şablonlar üzerinde düzenleme yapıp kullanabilirsiniz. Zaten çoğu kişi banner, logo v.b. şeyleri kendisi oluşturmuyor. Ya PS için hazır şablonlar kullanıyorlar yada yapay zeka ile hallediyorlar. Ben genel olarak yapay zeka bu işi yapmaya başladığından beri yapay zekaya yaptırıyorum. Ufak tefek rötuşları kendim yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…