PealPlinky Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 Selam, şöyle bir hata alıyorum ve çıldırmak üzereyim. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2022
Anarchistx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 610 Çözümler 1 26 Temmuz 2022 #2 Dostum program çalışmıyor değil gayet iyi çalışıyor. Doğru katmanı seçtiğinden emin ol, muhtemelen boş katmanda kullanmaya çalıştığından oluyor. En azından ben oyle hatırlıyorum.
Dostum program çalışmıyor değil gayet iyi çalışıyor. Doğru katmanı seçtiğinden emin ol, muhtemelen boş katmanda kullanmaya çalıştığından oluyor. En azından ben oyle hatırlıyorum.
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Temmuz 2022 #3 PealPlinky dedi: Selam, şöyle bir hata alıyorum ve çıldırmak üzereyim. Yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 1464569 Genişletmek için tıkla... Uygulamak istediğniz katmanı sağ katmanlar kısmından seçiniz.
PealPlinky dedi: Selam, şöyle bir hata alıyorum ve çıldırmak üzereyim. Yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 1464569 Genişletmek için tıkla... Uygulamak istediğniz katmanı sağ katmanlar kısmından seçiniz.