Çözüldü Adobe Photoshop Generative Fill çok doğru çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Bir bakayım dedim bugün sağda solda çokça lafı dönünce. Bazı fotoğraflarda gayet iyi çalışıyor fakat bazılarında anlamsız saçmalıyor resmi genişletirken gereksiz fotoğraflarla kaplıyor resmin üstünü. Bu beta olduğu için mi yoksa bir şeyi yanlış mı yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fototoğrafta cins bir şey görmüyorum. Bence güzel çalışmış.

Ama layerlara bakınca arka plan olduğunu görüyorum. Yani yanlış kullanmışsınız. Değişmesini istediğiniz kısmı seçip çalıştırın. Seçili olmayan kısımlara uygun şekilde seçtiğiniz kısmı doldurur. Her şeyi seçerseniz kafasına göre doldurur.

1024x1024 piksel sonuç üretiyor. Görseliniz büyük. Daha büyük alan seçerseniz aldığı 1024x1024 veya daha küçük olan sonucu gerdiriyor. Bu da kalitesiz bir sonuç ortaya koyuyor. Kaliteli sonuç istiyorsanız birkaç kere çalıştırmakla eliniz eskimez.
Fototoğrafta cins bir şey görmüyorum. Bence güzel çalışmış.

Ama layerlara bakınca arka plan olduğunu görüyorum. Yani yanlış kullanmışsınız. Değişmesini istediğiniz kısmı seçip çalıştırın. Seçili olmayan kısımlara uygun şekilde seçtiğiniz kısmı doldurur. Her şeyi seçerseniz kafasına göre doldurur.

1024x1024 piksel sonuç üretiyor. Görseliniz büyük. Daha büyük alan seçerseniz aldığı 1024x1024 veya daha küçük olan sonucu gerdiriyor. Bu da kalitesiz bir sonuç ortaya koyuyor. Kaliteli sonuç istiyorsanız birkaç kere çalıştırmakla eliniz eskimez.

Çözüm
Evet yanlış yapmışım. Fotoğrafın bütün boşluklarını seçip ürettirdiğimizde çok saçma sonuçlar doğuyor, yapılması gereken boşlukları teker teker doldurmakmış. Yardımınız için sağolun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…