Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.235 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 30 Mart 2021 #1 Selamlar. Resimde görülüğü gibi "Fill Path" seçeneğiyle: Çizilen tarafın iç kısmını siyaha boyamak istiyorum lakin dış kısımı boyuyor. Nasıl iç kısmı boyayabilirim? Yapmak istediğim tam olarak bu. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2021
Selamlar. Resimde görülüğü gibi "Fill Path" seçeneğiyle: Çizilen tarafın iç kısmını siyaha boyamak istiyorum lakin dış kısımı boyuyor. Nasıl iç kısmı boyayabilirim? Yapmak istediğim tam olarak bu.
bellsia Kilopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 195 Yer United Kingdom 30 Mart 2021 #2 Pen tool ile yapıyorsan zaten için doldurma özelliği var.
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.235 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 30 Mart 2021 #3 bellsia dedi: Pen tool ile yapıyorsan zaten için doldurma özelliği var. Genişletmek için tıkla... Dostum olmuyor diyorum alttakini yapmak istiyorum lakin üstteki oluyor.
bellsia dedi: Pen tool ile yapıyorsan zaten için doldurma özelliği var. Genişletmek için tıkla... Dostum olmuyor diyorum alttakini yapmak istiyorum lakin üstteki oluyor.
bellsia Kilopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 195 Yer United Kingdom 30 Mart 2021 #4 Bruz dedi: Dostum olmuyor diyorum alttakini yapmak istiyorum lakin üstteki oluyor. Genişletmek için tıkla... Shape tuşundan yapıyorum ben eğer ki sadece dış çizgi oluyorsa sol alttaki dikdörtgen tuşuna tıklayıp file tıkla renk seç normal şartlarda olması lazım. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı 3.PNG 34,6 KB · Görüntüleme: 202 Ekran Alıntısı1.PNG 59,3 KB · Görüntüleme: 162
Bruz dedi: Dostum olmuyor diyorum alttakini yapmak istiyorum lakin üstteki oluyor. Genişletmek için tıkla... Shape tuşundan yapıyorum ben eğer ki sadece dış çizgi oluyorsa sol alttaki dikdörtgen tuşuna tıklayıp file tıkla renk seç normal şartlarda olması lazım.