N NiqhtMegatron Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 441 Çözümler 3 22 Haziran 2021 #1 Photoshop açıkken böyle görünüyor. Kapattığım anda hepsi gidiyor. Uygulamayı açınca üzerinde çalışmadığım şablonlar için de yer ayırıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? (Orijinal Adobe Photoshop 2021 kullanıyorum) Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2021
Photoshop açıkken böyle görünüyor. Kapattığım anda hepsi gidiyor. Uygulamayı açınca üzerinde çalışmadığım şablonlar için de yer ayırıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? (Orijinal Adobe Photoshop 2021 kullanıyorum)
KS KS N NiqhtMegatron Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 441 Çözümler 3 22 Haziran 2021 #11 Evet öyle zaten ama Er73748 dedi: Şöyle olabilir mi? Siz dosya açarken o diğer dosyalarınızın ufak bir dökümünü tutup siz programı kapattığınızda o döküm ne gidiyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Biriktiği için bı yerden sonra hiç açamıyorum Artı 0 Eksi
Evet öyle zaten ama Er73748 dedi: Şöyle olabilir mi? Siz dosya açarken o diğer dosyalarınızın ufak bir dökümünü tutup siz programı kapattığınızda o döküm ne gidiyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Biriktiği için bı yerden sonra hiç açamıyorum
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 22 Haziran 2021 #12 NiqhtMegatron dedi: Evet öyle zaten ama. Biriktiği için bir yerden sonra hiç açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi çok bir bilgim yok. Sadece tahmin yaptım. Artı 0 Eksi
NiqhtMegatron dedi: Evet öyle zaten ama. Biriktiği için bir yerden sonra hiç açamıyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi çok bir bilgim yok. Sadece tahmin yaptım.