GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.065 Çözümler 5 25 Mayıs 2023 #1 Abiler sa. Bende halihazırda siyah fon ustune sari bir tasarimim var normal fotograf. Bunun ustune ve altina ayri ayri oval yazi yazmak istiyorum. YT de bazilari yuvarlak sekil verip yazmislar ama onu beceremedim baska yolu var midir?
Abiler sa. Bende halihazırda siyah fon ustune sari bir tasarimim var normal fotograf. Bunun ustune ve altina ayri ayri oval yazi yazmak istiyorum. YT de bazilari yuvarlak sekil verip yazmislar ama onu beceremedim baska yolu var midir?
xenefon Kilopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 202 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #2 Yazının layerine sağ tıkla, warp text var. Bununla şekil verebilirsin.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.065 Çözümler 5 26 Mayıs 2023 #3 xenefon dedi: Yazının layerine sağ tıkla, WARP text var. Bununla şekil verebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam yaptim teşekkür ederim.
xenefon dedi: Yazının layerine sağ tıkla, WARP text var. Bununla şekil verebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam yaptim teşekkür ederim.