Adobe Photoshop nasıl satın alınır?

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar. Adobe Photoshop satın almak istiyorum. Kendi sitesinde aylık 500 küsur TL olarak gözüküyor. Aylık o kadar vermek istemiyorum, profesyonel bir şey yapmıyorum. PSCS6 kullanıyordum fakat adamı izliyorum a diyor bende a yok, b diyor bende b yok. Aylık 200 civarına sadece Photoshop satın alabilir miyiz? Nereden alabiliriz?

Eğer yapay zeka özelliklerini kullanmak istiyorsanız Adobe üzerinden almanız şart. Şahsen ben de gereksiz pahalı buluyorum ama maalesef yapacak bir şey yok. Sağda solda orjinal photoshop diye satılan ucuz ürünlerin de hemen hemen hepsi crackli kurulum dosyası gönderiyor size.

Selamlar. Adobe Photoshop satın almak istiyorum. Kendi sitesinde aylık 500 küsur TL olarak gözüküyor. Aylık o kadar vermek istemiyorum, profesyonel bir şey yapmıyorum. PSCS6 kullanıyordum fakat adamı izliyorum a diyor bende a yok, b diyor bende b yok. Aylık 200 civarına sadece Photoshop satın alabilir miyiz? Nereden alabiliriz?

Adobe'nin sitesinden söz konusu rakamlara satın almak daha güvenilir ve kullanışlı olur ancak alamam derseniz Retail key satın alabilirsiniz.
Sağlam Lisans'ta stok mevcut değil takip edilirse veya iletişime geçilirse temin edilebilir:
Hepsilisans diye bir site var. Güvenirliği teyit edildikten sonra satın alınabilir:
Trendyol'da Acrobat ile beraber paket olarak satılıyor satıcı güvenilir görünüyor:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı