F FurkanYesilbag Zeptopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar Photoshop son zamanlarda yavaş çalışmaya başladı, ben de tercihler kısmından performansa girdiğimde böyle bir şeyle karşılaştım. Bu hatanın sebebi nedir, nasıl çözerim? NOT: Photoshop sürümü 2021
Arkadaşlar Photoshop son zamanlarda yavaş çalışmaya başladı, ben de tercihler kısmından performansa girdiğimde böyle bir şeyle karşılaştım. Bu hatanın sebebi nedir, nasıl çözerim? NOT: Photoshop sürümü 2021
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 14 Temmuz 2021 #2 FurkanYesilbag dedi: Arkadaşlar Photoshop son zamanlarda yavaş çalışmaya başladı, ben de tercihler kısmından performansa girdiğimde böyle bir şeyle karşılaştım. Eki Görüntüle 1107158 Bu hatanın sebebi nedir, nasıl çözerim? NOT: Photoshop sürümü 2021 Genişletmek için tıkla... Ekran kartın tanınmıyor. "Başlat + R" tuşlarına basarak "dxdiag" yaz ve ekran sekmesine gir. Ayrıca işlemci, RAM, işletim sistemi sürümü ve ekran kartı sürücü sürümün hakkında bilgi ver.
FurkanYesilbag dedi: Arkadaşlar Photoshop son zamanlarda yavaş çalışmaya başladı, ben de tercihler kısmından performansa girdiğimde böyle bir şeyle karşılaştım. Eki Görüntüle 1107158 Bu hatanın sebebi nedir, nasıl çözerim? NOT: Photoshop sürümü 2021 Genişletmek için tıkla... Ekran kartın tanınmıyor. "Başlat + R" tuşlarına basarak "dxdiag" yaz ve ekran sekmesine gir. Ayrıca işlemci, RAM, işletim sistemi sürümü ve ekran kartı sürücü sürümün hakkında bilgi ver.