Adobe Photoshop sistem gereksinimleri

Kasmalar falan gayet normal. Photoshop ağır bir program.

2 ay önce kullandığımda herhangi bir kasma veyahut lag yoktu. 2D Konsept Ressam olduğum için 0 lag olması lazım. Program içinde herhangi bir ayarın aktif olup olmamasından kaynaklı olabilir mi? Ayrıyeten önerdiğiniz sürüm nedir?

2 ay önce kullandığımda herhangi bir kasma veyahut lag yoktu. 2D Konsept Ressam olduğum için 0 lag olması lazım. Program içinde herhangi bir ayarın aktif olup olmamasından kaynaklı olabilir mi?
Ayar falan kurcaladıysan Ctrl+K ile tercihlere gelip tercihlerini sıfırlayabilirsin. Bir de öyle dene.
Ayrıyeten önerdiğiniz sürüm nedir?
Photoshop'un ne kadar sistem istediğin bilmiyorum maalesef. 2018 veya CS6 deneyebilirsin.

CS6 sürümü nispeten daha hafif, ancak araçlar konusunda daha fakir. CC sürümlerinde özellikle filtrelerde kolaylaştırıcı teknik eklenmiş.

Benim arkadaşım Photoshop cc 2019 üzerinde 1GHz ile video çekip Photoshop yaptı çok az kasma ile vallaha.

ben photoshop 2020 kullanıyorum önerilen sistem gereksinimlerine uyuyor önerilen 8gb ram istiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…