Adobe Photoshop üzerinden iş yapmak için orijinal mi kullanılmalı?

Korsanda kasar,sürekli hata verir ve bazı paketleri bozuk olur. Bu yüzden pek tavsiye etmem. Fakat çok profesyonel değilseniz kullanılabilir.
Sistem düşükte olsa sağlam çalışıyor, bir sıkıntı yok.

Var. Korsanlarda kasıyor. Aynı sistemde korsan ve orjinalini kurdum. Arada fark var.

Düşük sisteme bir şey demedim zaten. Korsan için dedim.
Cs6'dan beri kullanıyorum hiç kastığı olmadı. Hdd'li, Amd Athlon II X4 635, 4 gb ramli sistemde bile.

Cs6'dan beri kullanıyorum hiç kastığı olmadı. Hdd'li, Amd Athlon II X4 635, 4 gb ramli sistemde bile.
Bravo yani ne dememi bekliyorsunuz. Ben kendim denemiştim zamanında korsan ve orjinal arasında fark vardı. Güzel korsan bulmuşsunuz tebrikler.

Bravo yani ne dememi bekliyorsunuz. Ben kendim denemiştim zamanında korsan ve orjinal arasında fark vardı. Güzel korsan bulmuşsunuz tebrikler.
Korsanlarda kasıyor dedin, bende sözünün tamamen doğru olmadığını, korsan kullanınca neticenin hep aynı olmadığını izah ettim. Bir şey demene gerek yok, gözleminin evrensel olmadığını bil yeter.

İlk etapta üyelik ücretini çıkarana kadar kullanmayı düşünüyorum sonra orijinal alırım zaten, teşekkürler.

Dostum yaklaşık 8 yıldır grafik tasarım sektöründe grafikerlik yapıyorum ve tasarım programlarını satın alan çok az firmaya rastgeldim. Bu sizin ekonomik durumunuza kalmış hatta ben pek de tavsiye etmiyorum satın almanızı, kasma, çökme vs. olur demiş arkadaşlar ama bunun kesinlikle korsan programla yakından uzaktan alakası yok kafan rahat bir şekilde kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…