Adobe Photoshop ve ofis programları için laptop önerisi

ustaaaaa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Air M2

Ekran Kartı: RTX4060Ti
İşlemci: İntel i5-13400f
Ram: 2x8 3200 MHz (Corsair)
Anakart: GIGABYTE H610M K DDR4
Mouse: Razer Viper Mini
Kulaklık: HyperX Cloud III Wirelles
Klavye: Razer Blackwidow v3
Merhaba. Kuzenim için laptop bakıyoruz. Adobe Photoshop gibi uygulamaları kulanacak, ofis programları kullanılacak. Oyun falan oynanmayacak. Görünüş olarak kaliteli olmasını istiyor. Kendisine bütçeyi sorduğumda bu özelliklerde en uygun olanı olsun dedi o nedenle net bir bütçe veremiyorum. Ben Huawei Matebook düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
MacBook Air modellerine bakılabilir. Taşıması kolay, pil uzun gidiyor, Photoshop gibi programlar için ekranı iyi.
Öneriniz için teşekkür ederim ama anladığım kadarıyla daha uygun fiyatlı bir model bakıyor. Yani bütçeye en fazla 20.000₺ diyeyim.

Photoshop ne amaçla kullanılacak? Renk doğruluğu ne derece önemli?
Bende ne için kullanılacağını bilmiyorum ama profesyonel olarak kullanılmayacak. Renk doğruluğu çok çok önemli değil.

Oyun oynanmayacak ve ekran önemli değilse Huawei Matebook düşünülebilir. Daha ucuz cihazlarla pek fark yaratmasa da görünüşte ''kaliteli'' bir hissiyat verebilir. Ben tercih etmezdim orası ayrı.

Peki sizin tercihiniz ne olurdu?

Öğrenci olsam veya iş hayatına yeni atılıyor olsam şartları zorlayıp düzgün bir şey alırdım. 20'ye en sıradan ürünü almak yerine 26-27 zorlanırsa gerçekten işe yarar bir şey alınmış olur. Diğer türlü kasa kaliteli görünsün diye fazladan 5 bin vermeye de gerek yok. 14-15 bin bandında ASUS, HP günlük kullanım cihazları var.

Yanıtlarınız için teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı