İnternetten Photoshop lisans araması yapıyorum fakat 2021 lisanslar falan çıkıyor. Yapay zeka ile kullanmak istiyorum, fotoğraf düzenlemeler için. Aramayı nasıl yapmam gerekiyor? En ucuz lisansı nasıl bulabilirim?
Bu kadar ucuza ancak böyle oluyor ben kullanıyorum benim lisans da iptal oldu aynı dakika baska ekibe dahil edildim satıcı bayağı ilgili. Olumsuz bir durum olursa tekrar paylaşırım şimdilik sorun yok.
Ürünü 3 aydır kullanamıyordum patlamıştı yani eski sahibine ulaşamadım fakat site sahibi ortaklarınının kendilerini dolandırdığını söyledi herkesin mağduriyetinin telafi edileceğinin sözünü verdi bugün de paramı fazlası ile iade ettiler.
Ürünü 3 aydır kullanamıyordum patlamıştı yani eski sahibine ulaşamadım fakat site sahibi ortaklarınının kendilerini dolandırdığını söyledi herkesin mağduriyetinin telafi edileceğinin sözünü verdi bugün de paramı fazlası ile iade ettiler.
Bu kadar ucuza ancak böyle oluyor ben kullanıyorum benim lisans da iptal oldu aynı dakika baska ekibe dahil edildim satıcı bayağı ilgili. Olumsuz bi durum olursa tekrar paylaşırım şimdilik sorun yok.
Şuan Kullanmıyorum Önerebileceğim Bi yer de Maalesef yok 4 ay kullandım 3 ay boşta kaldı paramı tekrar iade aldım bi daha da bulaşmadım inat etmiştim parayı tekrar almak için çok uğraştım.