Adobe Photoshop yapay zeka kullanımı için en ucuz lisans nerede?

Şahsen ben olsam PhotoPea kullanırım. Aylık 5 dolar bir fiyatı var premium için. İstediğiniz yerden erişebilirsiniz.

Hesap patladı 4 ay falan kullandım adam sürekli oyalamaya başladı ücret iadesi yaptırmaya calışıyorum 1 ay içinde düzelecek diyor ama zor.

Bu kadar ucuza ancak böyle oluyor ben kullanıyorum benim lisans da iptal oldu aynı dakika baska ekibe dahil edildim satıcı bayağı ilgili. Olumsuz bir durum olursa tekrar paylaşırım şimdilik sorun yok.

Şuadan hala kullanabiliyor musunuz acaba?

Ürünü 3 aydır kullanamıyordum patlamıştı yani eski sahibine ulaşamadım fakat site sahibi ortaklarınının kendilerini dolandırdığını söyledi herkesin mağduriyetinin telafi edileceğinin sözünü verdi bugün de paramı fazlası ile iade ettiler.

şuan böyle bişey kullanıyor musunuz? tavsiye edebilceğiniz bir yer varmı

Bu kadar ucuza ancak böyle oluyor ben kullanıyorum benim lisans da iptal oldu aynı dakika baska ekibe dahil edildim satıcı bayağı ilgili. Olumsuz bi durum olursa tekrar paylaşırım şimdilik sorun yok.
Merhaba hocam sorun yaşadınız mı?

şuan böyle bişey kullanıyor musunuz? tavsiye edebilceğiniz bir yer varmı
Şuan Kullanmıyorum Önerebileceğim Bi yer de Maalesef yok 4 ay kullandım 3 ay boşta kaldı paramı tekrar iade aldım bi daha da bulaşmadım inat etmiştim parayı tekrar almak için çok uğraştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…