Selamlar 
Photoshop'da çalıştığım projede OpenSans kullanıyorum ancak zaman zaman projeyi kaydetip çıktıktan bir süre sonra o projeye geri döndüğümde font patlıyor ve 
AdobeInvisFont hatası alıyorum. Fontu yerelden silip silip tekrar tekrar kurdum ancak bir türlü çözemedim. Creative Cloud'dan ve Photoshop kendi ayarlarından da otomatik font etkinleştirmesini kapatmış olmama rağmen hâlen bu hatayı alıyorum.
Her seferinde düzeltmeme rağmen tekrar tekrar OpenSans olan font ya Myriad oluyor ya TimesNewRoman oluyor. Metine çift tıkladığım 
Replace ve Manage yaparken de istediğim gibi düzeltemiyorum, program otomatik atama yapıyor. Mesela bazen OpenSans atıyor ama font ailesinden başka bir karakteri atıyor. Örneğin normalde Bold olması gereken yer otomatik olarak regular oluyor (manage kısmından bir değişiklik yapmadığım halde hem de.
Saatlerce uğraştım, tam düzelecek derken tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum.
Ekran kartım, Photoshop'larım (2025 ve Beta sürümleri), Creative Cloud'um da güncel olmasına rağmen bu hatayı alıyorum. Projeyi başka birine attıktan sonra o da aynı hataya mâruz kaldı ne yazık ki.
Eki Görüntüle 2504246