syWrx Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #1 Mesela fotoğrafta bir sayı var o sayıyı seçip yerini değiştiremiyorum. Dün yapabiliyordum ama şimdi nedense olmuyor. Yardım edebilecek var mı?
Mesela fotoğrafta bir sayı var o sayıyı seçip yerini değiştiremiyorum. Dün yapabiliyordum ama şimdi nedense olmuyor. Yardım edebilecek var mı?
Çözüm A A algorithm 9 Nisan 2023 Sağda katmanlar var yerini değiştirmek istediğiniz katmanın üzerine tıklayıp soldan da taşıma aracını seçerseniz istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.
Sağda katmanlar var yerini değiştirmek istediğiniz katmanın üzerine tıklayıp soldan da taşıma aracını seçerseniz istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.
A algorithm Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 97 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 16GB Ram Intel i5-11300H NVIDIA GeForce GTX 1650 Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #2 Sağda katmanlar var yerini değiştirmek istediğiniz katmanın üzerine tıklayıp soldan da taşıma aracını seçerseniz istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Sağda katmanlar var yerini değiştirmek istediğiniz katmanın üzerine tıklayıp soldan da taşıma aracını seçerseniz istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.
KS KS syWrx Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #3 algorithm dedi: Sağda katmanlar var yerini değiştirmek istediğiniz katmanın üzerine tıklayıp soldan da taşıma aracını seçerseniz istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arka planda olan bir sayıyı, objeyi seçmek istiyorum. algorithm dedi: Sağda katmanlar var yerini değiştirmek istediğiniz katmanın üzerine tıklayıp soldan da taşıma aracını seçerseniz istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım teşekkürler yarım saattir bunu yapmaya çalışıyordum. Artı 0 Eksi
algorithm dedi: Sağda katmanlar var yerini değiştirmek istediğiniz katmanın üzerine tıklayıp soldan da taşıma aracını seçerseniz istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arka planda olan bir sayıyı, objeyi seçmek istiyorum. algorithm dedi: Sağda katmanlar var yerini değiştirmek istediğiniz katmanın üzerine tıklayıp soldan da taşıma aracını seçerseniz istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım teşekkürler yarım saattir bunu yapmaya çalışıyordum.