Legithiel5252

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Adobe Premiere Pro 2022 yükledim(beleş) :d acaba plugin filan yüklemeden montaj yapma şansımız var mıdır yoksa illaki plugin şart mı?

Korsan mı indirdiniz?

Merhaba, Adobe Premiere Pro 2022 yükledim(beleş) :d acaba plugin filan yüklemeden montaj yapma şansımız var mıdır yoksa illaki plugin şart mı?
Bu ne tarz montaj yapmak istediğinize bağlı. Ne tarz efektler kullanmak istediğinizi bilmediğimizden net bir şey söyleyemeyiz ama genel montaj işlerimini kolaylıkla yapabilirsiniz. Çok spesifik efektler olursa plug-insiz yapamayacağınız şeyler olabilir ama bunun için araştırmanız lazım.

Korsan mı indirdiniz?
mecburi

hikaye tabanlı videolar yapıyorum yani demek istediğim fnaf içerikleri çekiyorum ama hikayesini anlatıyorum

mecburi

hikaye tabanlı videolar yapıyorum yani demek istediğim fnaf içerikleri çekiyorum ama hikayesini anlatıyorum
Ne tarz efektler kullanacaksınız? Ne tarz bir video yapmayı düşünüyorsunuz tam olarak? Örnek gösterebilirseniz eğer plug-ine ihtiyacınız olan bir efekt varsa belirtebilirim ama çok da ihtiyacınız olacağını sanmıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

örnek olarak bunu gösterebilirim

Hayır aman aman bir plug-ine ihtiyacınız yok. Youtube'daki öğretici videoları izleyerek bu videonun tarzında montajlar yapabilirsiniz rahatlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…