benji Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 27 Mayıs 2025 #11 Legithiel5252 dedi: türkçe olsa iyi olur valla Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşinize yarayacağını düşünüyorum bunların tabii sadece bunları izlemekle olmaz ama başlangıç için uygundur.
Legithiel5252 dedi: türkçe olsa iyi olur valla Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşinize yarayacağını düşünüyorum bunların tabii sadece bunları izlemekle olmaz ama başlangıç için uygundur.
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #12 Hocam spunkram Library'i kurun ufacık AE pluginsiz imkansız ama pr kullanılır.
Legithiel5252 Femtopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #13 Cray12a dedi: Hocam spunkram Library'i kurun ufacık AE pluginsiz imkansız ama pr kullanılır. Genişletmek için tıkla... korsana plugin yapılıyormu ae kullanmayacam zaten Premier pro kullanıyorum
Cray12a dedi: Hocam spunkram Library'i kurun ufacık AE pluginsiz imkansız ama pr kullanılır. Genişletmek için tıkla... korsana plugin yapılıyormu ae kullanmayacam zaten Premier pro kullanıyorum
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #14 Legithiel5252 dedi: korsana plugin yapılıyormu ae kullanmayacam zaten Premier pro kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Evet kuruluyor olması lazım.
Legithiel5252 dedi: korsana plugin yapılıyormu ae kullanmayacam zaten Premier pro kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Evet kuruluyor olması lazım.
Legithiel5252 Femtopat Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #15 Cray12a dedi: Evet kuruluyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... nasıl kurabilirim dediklerini yapıyorum ancak olmuyordu en azından ae'de böyleydi premieri denemedim hiç
Cray12a dedi: Evet kuruluyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... nasıl kurabilirim dediklerini yapıyorum ancak olmuyordu en azından ae'de böyleydi premieri denemedim hiç