Stay High Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #1 Hepinize merhaba en ince ayrıntısına Adobe Premier Pro ve After Effects öğrenmek istiyorum ve Udemy'de Mehmet Üzüm ve Afgan Rasulov eğitim setlerini gördüm önerir misiniz? Amacım YouTube'da oyun videolarını komik ve eğlenceli şekilde editlemek. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2020
Hepinize merhaba en ince ayrıntısına Adobe Premier Pro ve After Effects öğrenmek istiyorum ve Udemy'de Mehmet Üzüm ve Afgan Rasulov eğitim setlerini gördüm önerir misiniz? Amacım YouTube'da oyun videolarını komik ve eğlenceli şekilde editlemek. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
gerıltofriviyaa Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Kaer Morhen Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop Ryzen 9 8945HS RTX 4070 Laptop GPU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2020 #2 Afgan Rasulov iyi kanaldır arada Youtube'den açıp izlerim ama Udemy'de kursunun olduğunu duymamıştım.
Afgan Rasulov iyi kanaldır arada Youtube'den açıp izlerim ama Udemy'de kursunun olduğunu duymamıştım.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 24 Aralık 2020 #3 Bence Mehmet Üzüm'ün yaptığı kursu alın. Çünkü süresi diğerinden 3 kat daha uzun. Bir de Afgan Rasulov'un kursunda müzik klipi diye belirtilmiş.
Bence Mehmet Üzüm'ün yaptığı kursu alın. Çünkü süresi diğerinden 3 kat daha uzun. Bir de Afgan Rasulov'un kursunda müzik klipi diye belirtilmiş.
C Crablee Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 432 24 Aralık 2020 #4 Önerilir ama şunu diyeyim sadece temeli öğren sonra kendin kurcala ben de öyle öğrendim.
ExoJQ Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 120 24 Aralık 2020 #5 Bence herhangi bir eğitim setine gerek yok çünkü çok bir karışıklık yok kurcalayıp öğrenmen senin için daha iyi olacaktır.
Bence herhangi bir eğitim setine gerek yok çünkü çok bir karışıklık yok kurcalayıp öğrenmen senin için daha iyi olacaktır.